Steun ons

Ik doe mee!

Lid worden

Ben je sarcoompatiënt of ben je naasten van een sarcoompatiënt, schrijf je dan in als lid. Hoe meer leden Patiëntenplatform Sarcomen vertegenwoordigt des te betekenisvoller is de benadering van onder meer specialisten, zorgverzekeraars en van de overheid. 

Wil je lid worden, ga dan naar aanmeldformulier en schrijf je in. 

Attentie voor mogelijke vergoeding lidmaatschap Patiëntenplatform Sarcomen 

Sommige zorgverzekeraars vergoeden het lidmaatschap van patiëntenorganisaties. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit ook voor jou geldt. 

Naar aanmeldformulier 

Donateur worden

Ben je geen sarcoompatiënt maar draag Patiëntenplatform Sarcomen en haar doelstellingen een warm hart toe, dan kun je Patiëntenplatform Sarcomen als donateur ondersteunen. Wil je donateur worden, ga dan naar het aanmeldformulier en vul je gegevens in. 

Naar aanmeldformulier 

Vrijwilliger worden

De vrijwilligers verzetten veel werk om de ambities van Patiëntenplatform Sarcomen waar te maken. Er is behoefte aan meer vrijwilligers. Voor onder meer het meehelpen bij de organisatie van contactdagen, het monitoren van onderzoeken naar nieuwe behandeltechnieken, het – vanuit patiëntenoptiek – mede vormgeven aan studies, het geven van voorlichting, het verzorgen van artikelen/interviews voor het magazine ‘Leven’, het updaten van (sociale) media en voor ICT-ondersteuning. 

Klik hier voor de inspirerende ervaringsverhalen van een aantal vrijwilligers die bij Patiëntenplatform Sarcomen actief zijn. 

Klik hieronder op ‘Aanmelden als vrijwilliger’ en vul je gegevens in. 

Aanmelden als vrijwilliger 

Lidmaatschap wijzigen

Om je gegevens als lid te wijzigen: klik hieronder op ‘Wijzigen lidmaatschap’ en geef je wijzigingen door. 

Wijzigen lidmaatschap

De stichting Patiëntenplatform sarcomen heeft van de Belastingdienst een ANBI beschikking gekregen. De ANBI beschikking geeft zekerheid dat de ingezamelde geleden besteed worden volgende de doelen van PPS. Verder zijn de bedragen die geschonken worden aan de stichting aftrekbaar van de inkomstenbelasting. (Zie www.belastingdienst.nl).