Contactdag GIST

ContactdagenAlgemeenGist
11 March
Van 10.00 uur tot 16.00 uur

In contact komen om verbinding te houden. Dat is het thema voor de landelijke contactdag GIST 2024!

Wij zijn verheugd dat op zaterdag 21 september van 10.00 tot 16.00 uur onze 19e contactdag plaats zal vinden in Eenhoorn Meeting Center te Amersfoort! We hebben ook dit jaar weer getracht een mooi en gevarieerd programma samen te stellen. Medische updates van professionals, diverse (interactieve) workshops en dit jaar zelfs de keuze om een stoelyoga sessie bij te wonen!

Op deze pagina vind je praktische informatie over de contactdag en over het programma, onder andere over de sprekers en workshops. Als je je wilt inschrijven, doe dat via deze link. De Contactdag GIST is gratis toegankelijk voor iedereen die donateur is van het Patiëntenplatform Sarcomen (waar de Contactgroep GIST onderdeel van is). Iedere donateur kan daarnaast een introducé(e) meenemen. Ben je nog geen donateur? Geen probleem, sluit je aan via deze link.

We kijken er naar uit je tegen te komen op een drukbezochte en gezellige contactdag. Als je vragen hebt, stuur gerust een mailtje naar info@contactgroepgist.nl, we zitten voor je klaar.