Nieuwe website Patiëntenplatform

Algemeen
24 February

Middels dit nieuwsbericht willen we u van harte welkom heten op de nieuwe website van Patiëntplatform Sarcomen. De organisatie bestaat sinds 2017, waarbij het nu tijd was om de website in een nieuw jasje te steken. Op de website kunt u alles vinden over onze organisatie, het lotgenotencontact, de verschillende contactgroepen en informatie over de verschillende soorten sarcomen en borderline tumoren zoals Desmoid en Phyllodes. Los van de nieuwe website blijven we ook actief op andere sociale mediakanalen zoals facebook, deze zijn ook via de site toegankelijk.

Het Patiëntenplatform bestaat uit veel verschillende mensen met elk hun eigen aandoening en eigen verhaal. Er wordt daarom ook veel waarde gehecht aan de individuele contactgroepen. De website is zo ingericht om recht te doen aan de individuele contactgroepen en tegelijkertijd ook een gevoel van eenheid uit te stralen voor alle patiënten met sarcomen. We hopen dat de nieuwe site een plek wordt waar iedereen die met een sarcoom te maken krijgt op terug kan vallen.

We zijn ook erg blij met de kopjes “Agenda” en “Nieuws”. Zo kunnen we patiënten en naasten op de hoogte houden alle activiteiten die gepland staan en ontstaat er een manier om makkelijk leuk en interessant nieuws met elkaar te delen. Als u zelf interessante informatie of leuke ontdekkingen tegenkomt, wees dan ook vrij om dit te delen met… zodat we dit op de site kunnen zetten.