Diagnose GIST… en dan?

Gist
25 January
Als je te horen krijgt dat er een GIST in je lichaam zit komen er in sneltreinvaart allerlei vragen op je af. Hoe komt dat ding daar? Kan-ie eruit? Móet-ie eruit? Wat voor behandeling kan ik krijgen? Krijg ik chemo? bestraling? Ik hoor iets over doelgerichte medicatie, wat is dat precies? Wat kan ik verwachten? Wat ís een GIST eigenlijk? Zeker in het begin, als je ook nog eens moet bekomen van een moeilijke diagnose, is het makkelijk om het overzicht te verliezen.

Een uitgelezen gelegenheid om een goed overzicht te krijgen is het eerstvolgende webinar “Diagnose GIST… en dan?” van de Contactgroep GIST, dat gehouden wordt op zaterdag 29 januari om 16:00 uur. Dit webinar wordt verzorgd door Mahmoud Mohammadi. Mahmoud is specialist in opleiding aan het Leids Universitair Medisch Centrum en is op dit moment bezig met een promotieonderzoek naar GIST.

Zoals gebruikelijk zal het webinar gehouden worden via MS Teams. Dit webinar is te volgen voor mensen die zich hebben aangesloten als donateur bij de Contactgroep GIST/ het Patiëntenplatform Sarcomen. Ben je nog niet aangesloten en wil je dat wel? Vul dan dit formulier in. Voor vragen of opmerkingen kun je ons een berichtje sturen op info@contactgroepgist.nl.