18e Landelijke Contactdag GIST, zaterdag 23 september in Amersfoort

AlgemeenGist
5 July

Samen sterk, 20 jaar en nog lang niet klaar!

We hebben alle reden om samen te komen, want de contactgroep GIST viert dit jaar haar 20-jarig bestaan! Op zaterdag 23 september 2023 van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseren we de achttiende landelijke contactdag voor GIST-patiënten en hun naasten. Het evenement zal plaatsvinden in het Eenhoorn Meeting Center in Amersfoort. Jullie zijn van harte uitgenodigd.

We kijken ernaar uit om deze speciale dag met jullie te delen. Het wordt een gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, informatie te vergaren en elkaar te ondersteunen. Noteer deze datum alvast in jullie agenda’s, want we hebben een boeiend en gevarieerd programma samengesteld.

Kom dus op 23 september naar Amersfoort. Spreek af met oude bekenden, of kom voor het eerst, het maakt niet uit. Er is voor elk wat wils. Tegen iedereen die nog nooit naar een contactdag geweest is en die twijfelt om te komen zeggen we: kom gewoon. Wij zorgen ervoor dat je je niet verloren zult voelen.

Op deze pagina vind je praktische informatie over de contactdag en over het programma, onder andere over de sprekers en workshops. Als je je wilt inschrijven, doe dat via deze link. De Contactdag GIST is gratis toegankelijk voor iedereen die donateur is van het Patiëntenplatform Sarcomen (waar de Contactgroep GIST onderdeel van is). Iedere donateur kan daarnaast een introducé(e) meenemen. Ben je nog geen donateur? Geen probleem, sluit je aan via deze link.

We kijken er naar uit je tegen te komen op een drukbezochte en gezellige contactdag. Als je vragen hebt, stuur gerust een mailtje naar info@contactgroepgist.nl, we zitten voor je klaar.