Contactdag Bot, wekedelen- en borderline tumoren

ContactdagenAlgemeenBotsarcomenDesmoidPhyllodesWekedelensarcomen
11 March
Van 10.00 uur tot 16.00 uur

Het Universitair Medisch Centrum Amsterdam (Amsterdam UMC) en het Patiëntenplatform Sarcomen nodigen u van harte uit om zaterdag 5 oktober a.s. aanwezig te zijn op de contactdag voor (ex)patiënten met een bot- wekedelen, of borderline tumor.

Zet 5 oktober 2024 alvast in je agenda: deze contactdag is voor mensen met een botsarcomen, wekedelensarcomen of borderline tumoren van de wekedelen (zoals desmoid en reusceltumoren).

Uitgangspunt voor deze dag is:

Behandeling – opties en gevolgen. Met algemene lezingen in de ochtend en tumorspecifieke sessies in de middag hebben we een divers programma samengesteld. Tijdens de middagsessie is er ruimte voor lotgenotencontact, waarbij betrokken artsen rouleren om de laatste ontwikkelingen te bespreken en vragen te beantwoorden.

De dag wordt afgesloten met een informele borrel; een goede gelegenheid om na te praten over wat er deze dag allemaal besproken is.

Iedereen met een bot, wekedelen- of borderline tumor (of belangstelling hiervoor) is welkom. Toegang voor leden van het Patiëntenplatform Sarcomen is gratis, van niet-leden vragen wij een bijdrage in de kosten van € 12,50 per persoon.

Inschrijven doe je via deze link, meer weten over het programma?
Het programma en inschrijving volgen.